Goldenair.fi

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä, jos etsit edullisia ja luotettavia kotimaanlentoja tai lentoja Suomesta Ruotsin pääkaupunkiin Tukholmaan. Tarjoamme lentoja esimerkiksi seuraaville reiteille:

– Lappeenranta-Helsinki
– Lappeenranta-Rovaniemi
– Lappeenranta-Kokkola
– Lappeenranta-Tukholma
– Helsinki-Rovaniemi
– Helsinki-Kokkola
– Helsinki-Tukholma
– Rovaniemi-Kokkola ja
– Rovaniemi-Tukholma.

Lennämme Suomessa yhteensä kymmeneen kaupunkiin. Ruotsissa lentokohteemme on Ruotsin pääkaupunki Tukholma. Tarjoamme edullisia lento-hotellipaketteja sekä Rovaniemellä että Lappeenrannassa. Rovaniemellä yhteistyöhotellimme on Rovaniemen Poro, jossa on mahdollista järjestää esimerkiksi lappilaiset häät. Lappeenrannassa yhteistyöhotellimme on Lappeenrannan Lyyli, jonka konferenssitiloissa järjestät helposti onnistuneen konferenssin vaikka koko työryhmällesi. Rainbow Air lennättää mielellään vaikka koko hääseurueen tai työporukan Lappeenrantaan tai Rovaniemelle!
Ota yhteyttä myös, jos haluat lisätietoja käyttämästämme lentokalustosta tai ympäristöpolitiikastamme. Kerromme näistä mielellämme lisää!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-20 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-19 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-15 välisenä aikana, lauantaisin kello 11-15 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana. Voit soittaa asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina puhelinnumeroon +358 123432123 tai numeroon +358 345678564. Jo puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan yhteystietojesi kera niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@rainbowair.fi.

Jos haluat tilata esitteemme, joka sisältää myös hinnastomme, voit tilata sähköisen esitteen osoitteella esite@rainbowair.fi . Esite sisältää lentoreittimme ja aikataulumme sekä tällä hetkellä voimassa olevan hinnaston. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Esitteessä esitellään tarkemmin myös yhteistyöhotellimme Rovaniemen Poro Rovaniemellä sekä Lappeenrannan Lyyli Lappeenrannassa. Lisäksi löydät esitteestämme kattavan esittelyn lentokohteistamme sekä matkailijan vinkkejä näihin kohteisiin. Haluatpa sitten luontolomalle Rovaniemelle tai shoppailemaan Tukholmaan, on Rainbow Air hyvä ja edullinen valinta!
Sähköinen esite lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit esitetilauksen kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta meille. Sähköiset esitteet ovat maksuttomia. Emme valitettavasti toimita lainkaan painettuja esitteitä postitse. Haluamme näin säästää syntyvää paperijätettä ja tätä kautta vähentää luonnon kuormittumista.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme koskipa viestisi sitten lentojamme, edullisia pakettitarjouksiamme tai jotakin muuta toimintaamme koskevaa asiaa! Tehdään yhdessä unelmiesi kotimaan- tai Ruotsinmatkasta totta!

Rovaniemen Poron yhteystiedot

Voit halutessasi varata itse haluamasi palvelut Rovaniemen Porosta. Ilmoittaessasi varauksen yhteydessä, että lennät Rovaniemelle Rainbow Airin lennolla, myöntää Rovaniemen Poro sinulle 10 % alennuksen yöpymiskustannuksista. Tämä on erinomainen tilaisuus säästää rahaa!
Rovaniemen Poron asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-20 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-19 välisenä aikana. Rovaniemen Poron asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 123456432. Jos asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Rovaniemen Poro sijaitsee keskeisellä paikalla Rovaniemen keskustassa. Hotellin osoite on Porokatu 24. Tervetuloa!

Lappeenrannan Lyylin yhteystiedot

Voit halutessasi varata itse haluamasi palvelut Lappeenrannan Lyylistä. Ilmoittaessasi varauksen yhteydessä, että lennät Lappeenrantaan tai Lappeenrannasta Rainbow Airin lennolla, myöntää Lappeenrannan Lyyli sinulle 15 % alennuksen yöpymiskustannuksista. Tämä on erinomainen tilaisuus säästää rahaa! Lappeenrannan Lyyli tarjoaa Rainbow Airin asiakkaille myös muita erikoistarjouksia, joista saat lisätietoja sekä Rainbow Airin että Lappeenrannan Lyylin asiakaspalvelusta.
Lappeenrannan Lyylin asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-19 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-19 välisenä aikana. Lappeenrannan Lyylin asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 123456333. Jos asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Voit ottaa yhteyttä Lappeenrannan Lyyliin myös sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@lappeenrannanlyyli.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme kuitenkin soittamista. Lappeenrannan Lyylin asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin kahden arkipäivän kuluessa niiden saapumisesta asiakaspalvelun sähköpostilaatikkoon, mutta kiireisinä aikoina, erityisesti sesonkiaikoina, saattaa vastaaminen kestää kauemmin. Jos asiakaspalvelu ei ole vastannut sähköpostiviestiisi neljän arkipäivän sisällä, otathan uudelleen yhteyttä, koska tällöin on mahdollista, että viestisi on ohjautunut roskapostilaatikkoon tai ettemme jostakin muusta syystä ole saaneet sähköpostiviestiäsi.

Lappeenrannan Lyyli sijaitsee rauhallisella paikalla noin puolen kilometrin päässä Lappeenrannan ydinkeskustasta. Lappeenrannan Lyylin käyntiosoite on Lyylikatu 56 A. Tervetuloa Lappeenrantaan ja Lappeenrannan Lyyliin joko rentouttavalle lomamatkalle tai onnistuneelle työmatkalle Rainbow Airin suomalaisin siivin!