Goldenair.fi

Lappeenranta

Yhtiömme kotipaikka on Lappeenranta. Myös lentokonehallimme sijaitsee Lappeenrannassa ja suurin osa lennoistamme lähtee Lappeenrannan lentokentältä, joka toimii liikenteemme solmukohtana Helsingin lisäksi. Ensi vuonna tarkoituksenamme on rakentaa uusi, entistä suurempi lentokonehalli Lappeenrantaan nykyisen hallimme viereen. Halli on modernisti varusteltu ja tarjoaa tilaa uusille hankinnoillemme.
Lappeenranta sijaitsee Etelä-Karjalassa ja siellä asuu noin 73 000 asukasta. Lappeenrannan naapurikuntia ovat muunmuassa Lemi, Imatra, Luumäki, Miehikkälä ja Taipalsaari. Lappeenranta sijaitsee Venäjän vastaisella rajalla ja sen Venäjän puoleisia naapureita ovat Tienhaara, Enso sekä Antrea. Lappeenranta on kuulunut sekä Viipurin lääniin, Kymen lääniin että Etelä-Suomen lääniin.

Lappeenrannan imago on korkea; se on arvioitu imagoltaan jopa Suomen neljänneksi parhaaksi kaupungiksi. Lappeenrannassa noin 80 % väestöstä asuu keskustaajamassa ja loput 20 % väestöstä asuu maaseutumaisella alueella. Lappeenrannan monipuolinen ja värikäs historia näkyy kaupungissa edelleenkin onhan kaupunki toiminut kahden erilaisen kulttuurin rajapaikkana. Lappeenrannan vanhassa linnoituksessa voi kaupungin historiaan tutustua museoiden, kujien, gallerioiden ja käsityöläisten työtilojen kautta. Maakuntamuseosta löydät laajan kokoelman Viipurin historiaan liittyvää esineistöä. Lappeenrannan satamatorilta on mahdollista lähteä risteilylle sekä Saimaalle että Viipuriin. Lappeenranta on erityisesti venäläisten turistien suosiossa ja sen tax-free-myynti yltääkin volyymiltaan toiseksi heti Helsingin jälkeen.

Lappeenrannan lentokenttä on Suomen vanhin – se on perustettu jo vuonna 1918, joten voinee sanoa, että kaupungilla on pitkä kokemus lentoilusta. Lentokentältä on helppo siirtyä Lappeenrannan keskustaan, koska kenttä sijaitsee vain parin kilometrin päässä keskustasta. Lappeenrannassa järjestetään myös lentonäytöksiä – jopa kansainvälisiä lentonäytöksiä. Lappeenrannan kaupunginteatterissa pääset nauttimaan ammattimaisista näytöksistä teatterin kolmella näyttämöllä. Lappeenrannan kaupunginteatteri tuottaa useamman ensi-illan joka vuosi ja tarjoaa näytöksiä eri ikäryhmille.

Yhteistyöhotellimme Lappeenrannassa

Koska Lappeenranta on lentoliikenteemme solmukohta sekä toimintamme päätoimipaikka, olemme solmineet kaupungissa sijaitsevan Lappeenrannan Lyyli –nimisen hotellin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka nojalla Lappeenrannan Lyyli myöntää 15% alennuksen matkailijoille, jotka käyttävät lentopalvelujamme sekä yöpyvät Lappeenrannan Lyylissä. Myymme myös erityisen edullisia räätälöityjä hotelli-lentopaketteja, joista saat lisätietoja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lappeenrannassa sijaitseva yhteistyöhotellimme, Lappeenrannan Lyyli, on kolmen tähden hotelli. Hotellin huoneet ovat hyvinvarusteltuja ja niitä on tarjolla aina yhden hengen huoneista neljän hengen huoneisiin asti. Suurperheitä varten hotellista löytyy yksi huone, joka on mahdollista yhdistää tarvittaessa välioven avulla joko kuuden tai kahdeksan hengen huoneeksi. Meillä suurperhekin yöpyy mukavissa olosuhteissa ja edullisesti.

Hotellistamme löytyy myös kaunis hääsviitti, joka on nimetty Lappeenranta Sweat Heart -sviitiksi. Tarvittaessa häät voidaan järjestää kokonaisuudessaan Lappeenrannan Lyyli –hotellissa ja tarvittaessa Rainbow Air lennättää vaikka koko hääseurueen Lappeenrantaan. Häämenuna tarjoamamme lappeenrantalainen menu on ollut erittäin suosittu. Lappeenrantalainen menu sisältää paikallisia, lähellä tuotettuja, herkkuja. Lappeenrannan Lyylin kokki on erittäin ammattitaitoinen ja loihtii uskomattomia herkkuja niin hää- kuin hotellivieraillekin. Runsas aamiainen sisältyy yöpymisen hintaan ja halutessasi voit nauttia vaikka kaikki ateriasi päivän mittaan Lappeenrannan Lyylin ravintolaosastolla sekä kahvilassa.
Lappeenrannan Lyylin konferenssisali sopii erinomaisesti esimerkiksi kokousten pitämiseen. Hotelli tarjoaa erityisiä pakettiratkaisuja työryhmille ja Rainbow Air lennättää tarvittaessa mielellään vaikka koko työryhmän Lappeenrantaan asti. Kysy näistä tarjouksista asiakaspalvelustamme!

Lappeenrannan Lyyli –hotellista löydät myös ihanan sauna-allasosaston, jossa on mukava rentoutua niin perhe- kuin työmatkoillakin sekä monipuolisen kuntosaliosaston, joka sopii niin aloittelevalle kuntoilijalle kuin alan harrastajallekin. Vuokraamme sauna-allasosastoa myös ryhmien yksityiskäyttöön.
Hotelliyöpymisten hinnat ovat hotellin tasoon nähden huokeat, varsinkin sesongin ulkopuolella. Kysy lisää asiakaspalvelustamme ja varaa paketti, joka sisältää sekä lennot Lappeenrantaan että yöpymisen hotelli Lappeenrannan Lyylissä! Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta. Unohtumaton loma tai työmatka Lappeenrannassa odottaa sinua! Pyydä edullinen pakettitarjouksemme jo tänään!